Tututs! a l’auditori a Girona

posted in Música

Tututs! a l’auditori a Girona

Tututs!, una ambiciosa coproducció pensada per un públic familiar, que té com a objectiu apropar el gran públic a l’ampli ventall d’estils i peces musicals que pot interpretar una cobla. Aquesta versatilitat ha quedat fortament desplaçada amb els anys, de tal manera que avui dia s’associa la cobla exclusivament a sardanes, quan en els seus orígens no era així.

De fet, la cobla és un conjunt instrumental capaç de tocar-ho tot, de manera divertida i suggerent. Va néixer per tocar tot tipus de música i per amenitzar la festa en tots les seves variants. La sardana és un dels infinits àmbits d’interpretació de la cobla, però es poden tocar músiques de cercavila, de ball, de rock, jazz, clàssiques, cançons humorístiques i els músics poden, fins i tot, cantar i tocar alhora amb altres instruments.

L’espectacle, de marcat caràcter contemporani, a banda d’estar pensat com un gran divertiment per al públic familiar, té una clara vocació pedagògica, que no deixarà ningú indiferent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada