Final de dobles, semifinals individuals i final del Primer Torneig Internacional de Tennis Femení (ITF) de la Bisbal d’Empordà

Les instal.lacions plenes de públic tant en les semifinals com les dues final de dobles i individual varen vibrar amb els partits disputats.
La final individual entre la mexicana Renata Zarazua, cap de sèrie número 1 i l’aragonesa Irene Burillo, totes dues amb 19 anys, ha sigut renyit. Cap de les dues jugadores havia perdut més d’un set durant tot el torneig.
El primer set ha començat amb trencaments constants dels respectius serveis. Zarazua, una jugadora molt defensiva i segura mentre que Burillo una més atacant però també més desacertada. Diverses alternatives i el resultat molt ajustat s’ha arribat a l’empat a 6. El tie break ha estat dominat per l’aragonesa que ha començat amb un mini break i ha acabat amb un clar 7-5
El segon s’ha caracteritzat per la inoperància de Burillo, que ha vist com la mexicana es posava ràpidament en un 4-0. Poca cosa ha pogut fer Burillo, donant la sensació de que es guardava forces per afrontar el desempat. El segon l’ha dominat Zarazua per una clar 6-1.
El set final també ha començat amb trencaments dels servei d’ambdues jugadores i s’ha arribat al 4-4, la aragonesa més agressiva, però la mexicana més calculadora. Finalment Zarazua ha dominat els dos últims jocs, el set i el partit.


Els premis en metàl·lic han sigut d’uns 1500 $ per la guanyadora i quasi 1000 per la finalista.
A l’acte de lliurament de premis hi ha assistit:
· Sr. Lluís Sais Alcalde de La Bisbal
· Sr. Josep Pujols Delegat d’Esports a Girona
· Sra. Marta Sánchez Directora del Torneig
· Sr. Joan Català, President del Consell Comarcal del Baix Empordà
· Sr. Xavier Ponsatí President del Club Tennis La Bisbal
· Sr. Enric Sanchez president de la Federació Catalana de Tennis a Girona


El torneig ha sigut un gran èxit d’organització, de públic i ha tingut bona repercussió als mitjans. Cal destacar la tasca de patrocini de les Institucions i també de molts petits patrocinadors locals per tal de cubrir un pressuposts de prop de 25.000 €.

Fotografia: Jordi Grasiot
Vídeo: Jordi Alcalà
Kite Runners Films

 

Agraïment especial l’Anna Pascual per la seva gran passió per la fotografía i l’esport 🙂

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada