Concert de Germà Negre: Els àngels fan ballades

Germà Negre, Cobla Bisbal Jove i Esbart dansaire Fontcoberta

Després d’Els àngels fan torrades, Germà Negre ha buscat nous ingredients per donar un regust diferent al seu directe. I ha trobat dos condiments del país perfectes: les sonoritats de la Cobla Bisbal Jove i els balls de l’Esbart dansaire Fontcoberta. Junts presenten Els àngels fan ballades, un espectacle que combina el repertori més festiu del grup amb altres versions d’artistes com Pi de la Serra, Lluís Llach, Esquirols o Al Tall.Sense oblidar el caràcter reivindicatiu ni les arrels, amb aquesta posada en escena serveixen un assortit d’emocions i gustos semblants a l’allioli negat i el romesco. Un convit en què tindreu l’oportunitat de degustar –per última vegada– aquest espectacle, que ja ha passat per la Fira Mediterrània de Manresa o l’Auditori de Barcelona, entre d’altres. Però… alerta! Com diria la Moreneta, a la taula d’en Bernat, qui no hi és, no hi és comptat!
Germà Negre, Cobla Bisbal Jove i Esbart dansaire Fontcoberta intèrprets
Germà Negre idea original
Esteve Palet Mir, Ultano Gómez i Jordi Feliu arranjaments per a cobla
Leo Quintana coreografia
Miquel Samaniego (Can Cisa) escenografia
Canseixanta disseny

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada